Til trädgården eller trädgården behov og makeover, tittar du förmodligen redan på hvad du vil ha i trädgården! Har du allerede funderet på hvordan du kommer til at inrama din fram- och / eller bakgård? Ett staket är ett självklart alternativ, men du kan också se på häckplantor. Vi har listet fordelarna med häckplantor.

Og häckväxt fungerar faktiskt som ett staket. Det är ett bra sätt att stänga en del av trädgården från gatan. Oh om du samordnar med dina grannar ett ögonblick er det också ett trevligt sätt att skabe avskildhet från grannarna. Det blir då lite svårare at bestemme exakt mitt mellan trädgårdarna. Ett staket är naturligt lätt mätbart och växer inte längre.

Det är stängt

Haekplanter Heijnen er i allmänhet mycket täta. Perfekt om du vil ha lidt mere integritet. Chansen är stor at du måste beskära dem varje år. Häckväxter fortsätter att växa! Och du vill stadig holde dem i rak form så att de ser snygga ut.

Det är naturligt

Og “vägg” av häckplantor är ett mycket naturligt sätt att stänga en trädgård. Ett staket är naturligtvis också av trä, men det har bearbetats och ser mindre naturligt ut. Du ser inte ett staket växer och blommar. Og häckväxt har det.

Färgen

De flesta häckväxter går med säsongen och färgar därför säsongen. Om du inte vill ha det här bör du leta efter häckplantor som också förblir gröna på vintern och inte faller ut. Du har till exempel Yew-häcken eller barrträdshäcken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *